in Youtube Twitter

Testimonials

Miranda over de opleiding Allround Master Hypnotherapeut

De opleiding Allround Master Hypnotherapeut is helaas afgelopen. Een opleiding die een enorme verrijking voor mij heeft betekend. Ik ben er aan begonnen, omdat ik het super interessant vond om mensen met gedragsproblemen, of dagelijkse belemmeringen te kunnen helpen. Iets wat begon als interesse mondt uit in een praktijk waar ik al heel veel mensen heb kunnen helpen. De lessen van Koos Schinkel, de docent, zijn super inspirerend. Hij start de lessen met een fantastisch verhaal, waaruit later blijkt dat je er de hele dag mee aan de slag gaat. De verhalen zijn 'kapstokjes' waar je de lesstof aan op kunt hangen. Koos geeft je het zelfvertrouwen, om vakkundig hypnotherapie te kunnen uitoefenen.  Hij wordt geassisteerd door Esther Honkoop. Zij staat je bij, bij de oefeningen en is tevens de gastvrouw die er voor zorgt dat je niets te kort komt. Kortom een opleiding die ik een ieder kan aanraden. 

Miranda Mooijman

Heiline over de opleiding Allround Master Hypnotherapeut

Ik heb de gehele opleiding als erg positief ervaren; goede begeleding, fijne open sfeer en enorm veel geleerd.De lessenzijn professioneel en werden met humor gebracht. Ik beveel deze opeiding aan, omdat hypnose een geweldige manier is om mensen snel en doeltreffend te helpen. Ik ben van mening dat er hypnotherapeuten nodig zijn. Met deze opleiding bereik je snel en efficient het niveau van allround master hypnotherapeut.

Heiline Smits
Heilzaamcoachen
Barendrecht 

Yvonne over de opleiding Allround Master Hypnotherapeut

De opleiding is zeer compleet en de verhouding luisteren - delen momenten is geweldig. Tijdens de opleiding is er veel ruimte voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling, mede ook doordat er veel oefenmomenten zijn. Hierdoor sterkt het zelfvertrouwen wat maakt dat er na de opleiding een zelfverzekerde therapeut staat met een breed scala aan technieken die ingezet kunnen worden tijdens een behandeling van een client.

Margriet Castricum over de cursus EMDR

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag een intensieve training/bijscholing EMDR gevolgd bij Take off Support. Heel waardevol om deze krachtige techniek te mogen leren, en te kunnen gebruiken bij mijn behandelingen! Dank jullie wel Koos en Esther voor deze bijzondere ervaring en voor dit nieuwe stukje "gereedschap".

Margriet Castricum
Praktijk In Handen 

Sakia van Velzen over de cursus EMDR

Ik ben heel blij met de praktische insteek van de opleiding EMDR bij Koos en Esther. Veel doen en oefenen maken dat het na de lesdagen echt in je systeem zit. Een prachtige methode om te leren en om mee te werken.

Saskia van Velzen
Praktijk 'Voel je blij'

Richard Uljee schrijft op 5 maart over de cursus EMDR

Wat een zonnig begin van de zondag. Vandaag de laatste dag van de, voor mij, opfriscursus EMDR. Inmiddels heb ik weer een hoop nieuwe opties en mogelijkheden geleerd bij Takeoff-support van Koos Schinkel. Ik heb er zin in.

Richard Uljee
Praktijk De Bevrijding

Dit zegt Joset over de opleiding Allround Master Hypnotherapie

In mijn zoektocht naar een passende opleiding NLP of Hypnose kwam ik Koos Schinkel tegen in een door hem georganiseerde Hypnose Play shop. Ook al was me toen nog niet duidelijk wat er allemaal in de opleiding aan bod zou komen, wist ik wel al dat ik bij hem de opleiding wilde gaan doen.
Reden om voor hem als docent te kiezen is dat ik Koos ervaar als een docent, die gedreven wordt door een diepgewortelde wens om de (belevings)wereld, van de doelgroep die bij de hypnotherapeut komt, een beetje mooier te maken. Daarbij spelen integriteit, professionaliteit en respect voor de innerlijke wereld van de ander een grote rol. Dit waren voor mij belangrijke redenen om de opleiding Master Hypnotherapeut bij Take off Support te volgen.

Joset van Daatselaar

Lees hier de ervaring van Suzanne Rikken

De tools die worden aangereikt tijdens de trainingsdagen, de mede cursisten met wie je een hechte band opbouwt, de intervisies, het werken aan je eigen blokkades, overtuigingen, angsten, maken het dat ik zeker weet dat Koos de beste hypnotherapeuten aflevert, om het hypnosetherapievak als olievlek te laten verspreiden. Koos ik heb je mogen ervaren als kundig, gepassioneerd, mooie verhalen verteller die ook echt een onderliggende boodschap achterlaat,  je gedrevenheid en je humor. Dit alles zal ervoor zorgen dat wij, jou cursisten, jouw missie mogen uitdragen. Dank!

Suzanne Rikken
'Breakthrough Support' 

Bedankt

Hallo Koos,

Bedankt dat je mij geholpen hebt. Het leven is weer een stuk luchtiger en gelukkig. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gekregen en ontslag genomen bij mijn oude baas. Vier januari begin ik. Ik wens jou en je familie een mooi en gezond 2016.

Bedankt
R. te M. 

Slaapproblemen door oorlogservaring

Hai Koos,

Papa heeft al 2 nachten goed geslapen. Mooi werk! Thanks! Hij is allebei de avonden om 10:45 naar bed gegaan. Eerder lukte niet. Wij wachten af hoe het zich verder ontwikkeld. Ik ben er voor om nog eens een EMDR te doen. Ik hou je op de hoogte, tot later!

C. vd S.

Ervaring deelneemster Hypnose 1.0 opleiding

In het najaar van 2014 begon ik aan de cursus hypnotherapeut practitioner. Al snel bleek dat het veel meer was dan dat ik er van verwachtte en het leverde mij ontzettend veel energie op. Omdat we ook steeds bij elkaar moesten oefenen zijn alle issues die ik zelf had ook weg gewerkt.
Koos is een heel fijne trainer, die de opleiding ondersteund met allemaal grappige anekdotes waardoor een en ander beter in je hoofd blijft hangen.
Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd.
In het najaar van 2015 begint de Master opleiding en ik kijk er naar uit hieraan deel te kunnen nemen.

Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

The sky is the limit!

Groetjes, Anja van Lieshout

Vliegangst

Een vliegtuig dat ineens stopt met het draaien van de motoren. Nog geen half jaar daarna een vliegtuig dat wil gaan opstijgen, maar ineens stopt op de startbaan.
Waar mijn angst vandaan kwam was vrij logisch voor mezelf. Het uit kunnen zetten lukte mij niet. Onder de medicatie zat ik in het vliegtuig naar nieuwe bestemmingen, meer van het pad af dan levend.
Op zoek naar een normale vlucht kwam ik terecht bij Koos Schinkel. Iets waar ik normaliter niet snel zou komen. De wereld van hypnose was er nooit 1 waar ik mezelf in terug zag. Bovendien een wereld die ik zweverig vond.
Na de eerste sessie met Koos was mijn angst in het vliegtuig weg. Op de vraag van mijn vrienden, hoe het kwam en wat er was gebeurd bij Koos, kon ik geen antwoord geven.Ik wist wel dat het gewerkt had.
Een maand later kwam ik terug voor het tweede gedeelte. Altijd relaxt, behulpzaam en vooral betrouwbaar heeft Koos mij van mijn vliegangst af geholpen. Nu vlieg ik zonder moeite naar China, Gambia en zelfs Noord-Korea. Ik heb het gevoel dat mij niets kan gebeuren.

Koos bedankt!

Groetjes,
Tom Ruijters