De 6 perspectieven

Binnen de psychologie kent men 6 perspectieven. Je kunt deze niet los van elkaar zien. Geen psychologisch perspectief verklaart het menselijk gedrag het best. De 6 perspectieven samen helpen om een holistisch beeld te vormen van het menselijk gedrag.

In de beroepsopleiding AMH komen alle perspectieven aan bod. Je vindt ze niet alleen terug in de verschillende technieken en methodieken die wij uitgebreid behandelen, maar vooral ook in het intakegesprek en de anamnese, waarop je het behandelplan baseert.

De 6 perspectieven zijn:
Biologisch perspectief
Cognitief perspectief
Behavioristisch perspectief
Socio-cultureel perspectief
Ontwikkelingsperspectief
Whole Person perspectief

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie