in Youtube Twitter

Take Off Support opleidingen

Opleiding Hypnotherapie

NLP Communicatie Trainer en Mental Coach Koos Schinkel zet zijn skills als hypnotherapeut dagelijks in. Hij weet hoe krachtig deze techniek en vindt het jammer dat er zoveel scepsis over bestaat. Toch zie je dat steeds meer psychologen en therapeuten zich bekwamen in hypnose. Ook Neurobiologen raken er steeds meer van overtuigd dat Hypnose een wetenschappelijk fenomeen is, getuige een recente publicatie op www.kennislink.nl.
Jammer dat er niet veel meer coaches, therapeuten en psychologen gebruik van maken. 

Koos Schinkel start in januari 2014 de opleidingen Hypnotherapie Practitioner en in september de vervolg opleiding Hypnotherapie Master Practitioner. Om deze opleiding te volgen hoef je geen coach,therapeut, of psycholoog te zijn. Ierdereen kan het leren.

 

Take Off Support is hèt beroepsopleidingsinstituut voor scholing, omscholing en bijscholingscursussen voor diegene die werkzaan zijn in de psychosociale zorg of dit ambiëren. Zowel in de reguliere- als complementaire zorg.
Alle scholingen vinden plaats in een unieke ambiance in een monumentaal schoolgebouw in Rijswijk (Noord Brabant). EMDR cursussen vinden tevens plaats in Oosterwolde (Fr) en Arcen (L).

CRKBO registratie

 

 

  
 


Take Off Support Training is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.