in Youtube Twitter

Take Off Support Trainingen

Opleiding Hypnotherapie

NLP Communicatie Trainer en Mental Coach Koos Schinkel zet zijn skills als hypnotherapeut dagelijks in. Hij weet hoe krachtig deze techniek en vindt het jammer dat er zoveel scepsis over bestaat. Toch zie je dat steeds meer psychologen en therapeuten zich bekwamen in hypnose. Ook Neurobiologen raken er steeds meer van overtuigd dat Hypnose een wetenschappelijk fenomeen is, getuige een recente publicatie op www.kennislink.nl.
Jammer dat er niet veel meer coaches, therapeuten en psychologen gebruik van maken. 

Koos Schinkel start in januari 2014 de opleidingen Hypnotherapie Practitioner en in september de vervolg opleiding Hypnotherapie Master Practitioner. Om deze opleiding te volgen hoef je geen coach,therapeut, of psycholoog te zijn. Ierdereen kan het leren.

 

Instituut voor Kort Beroeps Onderwijs

Take Off Support verzorgt de meest complete opleiding van Nederland tot hypnotherapeut, de praktijk gerichte cursus EMDR en de mBIT coach training. Alle activiteiten vinden plaats in ons centrum in Zoetermeer.

Adres:
Take Off Support
Oosterheemplein 2a
Zoetermeer

Maximaal aantal deelnemers is 12 tot 15 personen (afhankelijk van de cursus of opleiding).
Alle informatie over de data vind je in de agenda

Informatiebijeenkomsten

Take Off Support organiseert regelmatig informatiemiddagen en -avonden over de verschillende opleidingen. De data staan vermeld in onze agenda

CRKBO registratie

 

 

  
 


Take Off Support Training is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.