in Youtube Twitter

Lennart Bosschaart

verzorgt samen met Esther Busquet de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en de basis NLP blokken in de beroepsopleiding Allround Mental Coach-Psychosoiciaal Therapeut.

Geboren: 6 augustus 2082

Lennart is een energieke en enthousiaste trainer met passie voor mensen. Een aantal woorden over wat kenmerkend is aan Lennart? Hij is positief, krachtig, betrokken, direct, resultaatgericht en heeft humor. Hij is gedreven om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. 

Opleiding

Internationaal NLP trainer/Mind Academy 
Practitioner NLP/Mind Academy 
Master practitioner NLP/ Mind Academy
mBIT Coaching  / mBraning Nederland
mNLP /  mBraining Nederland
EMDR /Take off support Rijswijk (NB)
Systemisch Werken /Phoenix opleidingen

Loopbaan

Lennart heeft ruim 15 jaar commerciële ervaring binnen de automotive sector, waarvan 8 jaar als ondernemer. In 2012 heeft hij op persoonlijk vlak een aantal beslissingen genomen die veel impact hebben gehad op zijn leven. Tegen zijn oude overtuigingen in ging hij in gesprek met een coach. Zijn coach was tevens NLP-trainster en zo kwam hij in aanraking met NLP. Dit was een lifechanging opleiding voor hem. Al in het eerste weekend voelde hij diep van binnen: “Dit wordt mijn pad, dit is wat ik wil. Ooit zit ik hier zelf op de kruk als trainer!”
Vanaf 2017 coacht en traint hij mensen op het gebeid van persoonlijk leiderschap, effectief communiceren en commerciële vaardigheden.
Bij Take Off Support traint Lennart sinds 2019 de NLP-onderdelen binnen de  Beroepsopleiding Allround Mental Coach-Psychosociaal Therapeut. Vanaf januari 2020 geeft hij samen met Esther de NLP Practioner opleiding. 

Missie

"Vanuit mijn hoogste waarden liefde, ontwikkeling en uitdaging wil ik een bijdrage leveren aan een liefdevollere wereld."