in Youtube Twitter

Informatiemiddag AMH 17-12-2017

Op woensdag 17 december is er een gratis informatiemiddag over de erkende beroepsopleiding Allround Master Hypnotherapeut. Deze middag start om 13:30 uur.

Aanmelden via ons aanmeldingsformulier is gewenst. 

Locatie:
OOsterheemplein 2a
2721 NA  Zoetermeer 

Op deze informatiemiddag krijg je alle in en outs te horen over de beroepsopleiding tot Allround Master Hypnotherapeut. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en je kunt de reader van de opleiding inzien, als je dat wilt. Verder krijg je specifieke informatie over:

  • inhoud van de opleiding.
  • leeromgeving.
  • de waarde van de accreditaties.
  • waartoe je wordt opgeleid.
  • wat je ermee kunt doen.

Data

De erkende beroepsopleiding AMH start op 19 januari 2018

De data van de verschillende blokken vind je hier.

Inschrijven voor de beroepsopleiding 
Heb je interesse en wil je jezelf opgeven voor deelname, vul dan het aanmeldingsformulier in. Wil je mondelinge informatie, bel dan gerust naar Esther Honkoop. Tel. 06-33809566

Dit zegt Miranda Mooijman over de opleiding

De opleiding Allround Master Hypnotherapeut is helaas afgelopen. Een opleiding die een enorme verrijking voor mij heeft betekend. Ik ben er aan begonnen, omdat ik het super interessant vond om mensen met gedragsproblemen, of dagelijkse belemmeringen te kunnen helpen. Iets wat begon als interesse mondt uit in een praktijk waar ik al heel veel mensen heb kunnen helpen. De lessen van Koos Schinkel, de docent, zijn super inspirerend. Hij start de lessen met een fantastisch verhaal, waaruit later blijkt dat je er de hele dag mee aan de slag gaat. De verhalen zijn 'kapstokjes' waar je de lesstof aan op kunt hangen. Koos geeft je het zelfvertrouwen, om vakkundig hypnotherapie te kunnen uitoefenen.  Hij wordt geassisteerd door Esther Honkoop. Zij staat je bij, bij de oefeningen en is tevens de gastvrouw die er voor zorgt dat je niets te kort komt. Kortom een opleiding die ik een ieder kan aanraden. 

Miranda Mooijman