Take Off Support Mental Coaching

Mental Coaching

Bekrachtigende overtuigingen versterken het zelfvertrouwen. Beperkende overtuigingen zitten ons vooral in de weg. Samen vormen ze ons gedrag. Bekrachtigende overtuigingen helpen ons in het dagelijkse leven. Zij staan borg voor ons succes. Beperkende overtuigingen zijn hindernissen in dagelijks functioneren en in het bereiken van onze doelen. Op basis van onze overtuigingen ontwikkelen we strategieën die ons staande houden en soms tot succes kunnen leiden.

Wat als er in je huidige situatie een verandering optreedt, op je werk of bij je thuis? Dan bestaat de kans dat je beperkende overtuigingen de kop op steken en dan ziet de toekomst er ineens veel minder rooskleurig uit. Je zelfbeeld verandert, je twijfelt aan je vaardigheden, wordt chagrijnig en hebt moeite met jezelf en je omgeving. Je bent jezelf niet meer en boet in aan zelfvertrouwen.

Mental Coaching is daarbij de manier om weer in balans te komen en te geloven in jezelf. Door persoonlijke Mental Coaching ontdek je jouw latente kwaliteiten en leer je interne hulpbronnen te vinden. De Mental Coach gaat met je aan de slag en stimuleert jouw zelf oplossend vermogen. Samen werk je aan je (nieuwe) bekrachtigende overtuigingen, die je potentieel zullen vergroten. Je strategieën veranderen en je komt in actie. Dit brengt je tot nieuwe succesvolle resultaten. Die vervolgens je positieve overtuigingen meer zullen bekrachtigen.

Een coach sessie

Op de eerste afspraak vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. Op basis van dit gesprek wordt een behandelingsplan gemaakt. Dit plan wordt eerst met de cliënt besproken voor we tot behandeling over gaan. In sommige gevallen kan al direct na de intake een eerste korte behandeling plaats vinden.

Wachttijden

Wij streven ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden; niet langer dan 3 weken.
De frequentie van de behandelingen is om de 7 tot 10 dagen. Het aantal consulten die men nodig heeft is afhankelijk van de hulpvraag. Doorgaans is dat 3 tot maximaal 7 consulten. In slechts enkele gevallen wijkt het behandelplan hier noodgedwongen vanaf.

Coaching biedt hulp bij:

  • Concentratie problemen
  • Stress op het werk
  • Loopbaan planning
  • Ongewenste gedragspatronen
  • Pesten (thuis, op school, of op de werkvloer)
  • Afvallen
  • Angsten (w.o. vliegangst)
  • Focus bij sportprestaties
  • Re-integratie

Bel voor een afspraak

Met Esther: 06 33 80 95 66
Of vul hier het contactformulier in

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Lees hier verder

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie