Take Off Support Vliegangst

Geen peperdure één- of meerdaagse cursus in groepsverband

Maar 2, hooguit 3, één op één sessies van maximaal 1,5 uur

Overwin je vliegangst onder begeleiding van Koos Schinkel. Hij overleefde een vliegtuigcrash en overwon zijn vliegangst. Inmiddels vliegt hij weer de hele wereld over. Met zijn unieke therapie helpt hij je van jouw vliegangst af!
Ook jij kan nu heel relax in een vliegtuig zitten. Stel je eens voor; geen overmatige transpiratie meer, geen hyperventilatie, niet meer beven, of misselijk zijn. Stel niet uit, maar bel voor een afspraak en overwin die hatelijke vliegangst.

Aviofobie

Aviofobie, of vliegangst komt meer voor dan je denkt. Eén op de drie (vlieg)reizigers heeft in verschillende mate last van ‘vliegangst’. Dus als je denkt dat je de enige bent: “Join the club”, zou ik zeggen.

Er bestaan een aantal soorten vliegangst. De klassieke Aviofobie is er één van. Verder heb je nog hoogtevrees, claustrobofie en de angst voor controleverlies. Bij deze laatste angst geef je jezelf immers helemaal over aan de piloot. Jij zit niet achter de knuppel. En gelukkig maar.
Slechte ervaringen liggen ook vaak ten gronslag aan vliegangst. De ervaring van turbulentie en stijgen en dalen is de grootste boosdoener. Maar er zijn ook mensen die een vliegtuigongeluk van dichtbij hebben meegemaakt, of er kennis van hebben genomen in de pers. Een vliegtuigongeluk is nu eenmaal wereldnieuws en iedere keer weer een bevestiging dat je angst terecht is. Maar is dat terecht? Dan is er echt sprake van Aviofobie.
De grootste boosdoener is anticipatie angst (de angst voor de angst). M.a.w. dat je bang bent om bang te worden.

De bron

Het succes van het bestrijden van vliegangst is afhankelijk van het juist bepalen van waar deze vliegangst vandaan komt. Het bestrijden van de bron betekent veelal het oplossen van het probleem. En dat is nu juist onze expertise.

De cijfers

De kans dat je verongelukt met een vliegtuig is kleiner dan de de kans dat je de jackpot in de staatsloterij wint. Zet dat eens af tegen het risico dat je loopt als verkeersdeelnemer op de weg. Die kans is vele malen groter.
In 2009 vielen er 9 doden te betreuren bij de vliegtuigcrash van vlucht TK1951 van Turkish Airlines bij Schiphol. In datzelfde jaar waren er 720 dodelijke slachtoffers van een verkeersongeval te betreuren.
Zijn deze feiten voor jou een reden om niet meer aan het verkeer deel te nemen? Vast niet! Maar het is wel de eerste herkadering voor een andere mindset.

Bel voor een afspraak

Met Koos: 06 20 34 21 30
Of vul hier het contactformulier in

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Lees hier verder

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie