take off support header afbeelding

Dé EMDR opleider van NL

Ook voor niet-BIG geregistreerden

Schrijf je in

Cursusdata

CURSUS EMDR

14 mei t/m 16 mei + 14 juni

Locatie: Rijswijk

CURSUS EMDR

11 juni t/m 13 juni + 12 juli

Locatie: Rijswijk

Welkom bij de EMDR opleiding voor coaches van Take Off Support

Take Off Support biedt een EMDR opleiding aan die speciaal is ontworpen voor coaches die hun praktijk willen verrijken met een diepgaande en effectieve therapie voor het verwerken van trauma’s. Onze opleiding staat garant voor een gedegen kennismaking met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), een bewezen methode die een revolutie teweeg heeft gebracht in de geestelijke gezondheidszorg.

Waarom EMDR integreren in je coaching?

EMDR is erkend als een van de meest effectieve methoden voor het behandelen van trauma en andere stressgerelateerde stoornissen. Deze techniek is in staat om de emotionele impact van beladen herinneringen te verminderen, wat leidt tot significante verbeteringen in het welzijn van cliënten. Als coach geeft het beheersen van EMDR je de tools om cliënten op een dieper niveau te begeleiden en te ondersteunen bij het verwerken van hun ervaringen.

Onze aanpak

Bij Take Off Support leer je EMDR toe te passen met een combinatie van theoretische kennis en veel praktische oefening. We leggen de nadruk op het ervaren van EMDR, zowel als behandelaar als cliënt, zodat je het proces en de effecten ervan volledig begrijpt. Je leert wanneer EMDR een passende interventie is en krijgt inzicht in contra-indicaties. Onze cursus biedt praktische tips en trucs, gebaseerd op een veelvuldig bewezen protocol.

gratis ebook

Van crashen naar coachen

Lees het verhaal achter het ontstaan van TakeOffSupport

Download
eBook EMDR opleiding

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor ervaren coaches, therapeuten, en andere professionals in de psychosociale zorg die hun vaardigheden willen uitbreiden met EMDR. Onze cursus staat open voor diegenen die een gedegen opleiding willen volgen, gericht op de toepassing van EMDR binnen hun praktijk, ook als ze niet in aanmerking komen voor een VEN-geaccrediteerde opleiding.

Wat je zult leren

Onze EMDR opleiding voor coaches omvat:

  • De fundamenten van EMDR, inclusief de theorie achter de adaptieve informatie-verwerkingstheorie.
  • Praktische toepassing van het EMDR-basisprotocol.
  • Identificatie van en omgaan met contra-indicaties.
  • Ontwikkelen van vaardigheden voor het installeren van hulpbronnen.
  • Toepassen van EMDR in verschillende coaching scenario’s.

Na deze opleiding ben je in staat om EMDR succesvol te integreren in je coaching praktijk, waardoor je cliënten effectief kunt ondersteunen in hun verwerkingsproces.

Waarom kiezen voor Take Off Support?

Bij Take Off Support zijn we trots op onze praktijkgerichte benadering en onze toewijding aan jouw professionele ontwikkeling. Onze opleiding is geaccrediteerd door relevante instanties en biedt een ondersteunende leeromgeving. Je krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals en de kans om te leren van ervaren EMDR-specialisten.

Ben je klaar om een verschil te maken in het leven van je cliënten? Meld je dan aan voor onze EMDR opleiding voor coaches. Jouw reis naar het integreren van deze krachtige therapievorm in je praktijk begint bij Take Off Support. Neem voor meer informatie over de opleiding, toelatingseisen, en aanmeldingsprocedure contact met ons op.

Ervaringen

starstarstarstarstar

Ik ben heel blij met de praktische insteek van de opleiding EMDR bij Koos en Esther. Veel doen en oefenen, maken dat het na de lesdagen echt in je systeem zit. Een prachtige methode om te leren en om mee te werken.

Saskia van Velzen | Praktijk 'Voel je blij'

starstarstarstarstar

Deze cursus biedt een helder, praktisch toepasbare basis om EMDR uit te gaan voeren binnen je eigen praktijk. Een goede toevoeging aan de therapie die ik al toepas. Verwijzing naar een psycholoog voor EMDR, met bijbehorende maandenlange wachttijd is nu niet meer nodig. Heel blij mee! Mijn clienten ook.

Peter van Soest | Praktijk Natuur van de Mens

Erkend opleidingsinstituut

Geaccrediteerd en erkend door veel relevante instanties. Je ontvangt een erkend diploma of certificaat waarmee je als zelfstandig therapeut aan de slag kunt.

Hoogstaande opleidingen

Al onze opleidingen en cursussen zijn van hoogstaande kwaliteit en worden gegeven op minimaal HBO werk & denk niveau.

Ervaren docenten

Je wordt persoonlijk begeleid door gepassioneerde, betrokken docenten met brede skill-sets en vele jaren ervaring in het vak.

Inspirerende locaties

Inspirerende locaties, met genoeg (buiten-)ruimte waar je kan oefenen en je jezelf direct veilig en vertrouwd voelt.

Take Off Support is in het bezit van
het NRTO kwaliteitskeurmerk

NRTO staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleiding- en trainingsbureaus
Daarom hanteert  Take Off Support de Algemene Voorwaarden van het NRTO en handelen wij volgens de NRTO Gedragscode. Daarnaast treedt de geschillencommissie van de NRTO op bij eventuele klachten over de scholingsactiviteiten van Take Off Support.

Download hier de:
Algemene-Voorwaarden-NRTO
Gedragscode-NRTO
Klachtenprocedure

CRKBO registratie

Take Off Support Training is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Derhalve zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

×