mBIT Coaching

Binnen de beroepsopleiding Allround Mental Coach-Psychosociaal Therapeut besteden wij aandacht aan verschillende coach technieken, die je kunt integreren met hypnose. Een van die technieken is mBIT coaching. Hier besteden wij 4 dagen aandacht aan, verdeeld over 2 blokken.
De module mBIT coaching duurt rond je af met een presentatie.

Wat is mBIT

mBIT staat voor Multiple Brain Integration Techniques. Deze training combineert neuro- wetenschappelijke onderzoeken omtrent de drie intelligenties (hoofd, hart & buik) met gedragsmodelering & oude wijsheid tradities. mBIT brengt ze samen in een praktisch kader, om in ons leven meer wijsheid in onze besluitvorming te genereren. mBIT combineert de laatste neuro-wetenschappen met technieken en concepten van NLP, Cognitieve Taalkunde en Positieve Psychologie. De grondleggers van mBIT, Marvin Oka and Grant Soosalu, ontwikkelde hieruit praktische technieken die de verschillende intelligenties integreren en uitlijnen. Om zodoende tot ongelofelijke prestaties te komen.

Wat leer je en zul je ontdekken

 • Met mBIT ontdek je de verschillende ’talen’ (uitingen) van je drie voornaamste intelligenties en leer je deze te interpreteren.
 • Je krijgt diepe inzichten in hoe de verschillende intelligenties een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen.
 • Je ontdekt hoe je ‘Buik’, ‘Hart’ en ‘Brei’  in staat zijn om te leren en met elkaar communiceren, hoe nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je dit zelf kunt ontwikkelen. Met als resultaat een hogere intuitie en betere besluitvorming.
 • Je leert hoe je het autonome zenuwstelsel kunt beinvloeden, middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten
 • Je zult ervaren dat deze nieuwste innovatieve coachingstechnieken een waardevolle aanvulling van je coaching skills zullen zijn.

11 krachtige mBIT unieke technieken.

 • Hoe je de aangeboren intelligentie en generatieve wijsheid van je meerdere hersenen kunt benutten door het proces van ‘ mBraining ‘
 • Een hele reeks aan krachtige en eenvoudig te gebruiken ‘multiple Brain Integratie Technieken ‘ , gezamenlijk bekend als mBIT
 • De 9 primaire taken van je hoofd , hart en buik hersenen ,en hoe elke brein je een andere bekwaamheid en talent biedt
 • De 5 gebieden van mBIT’s Neurale Integratie Beperkingen, welke je een diep inzicht geeft in hoe de drie hersenen intern conflict kunnen produceren in jezelf , en wat je eraan kunt doen
 • Hoe je het autonome zenuwstelsel in balans kunt krijgen door de ‘mBIT Balanced Breathing‘ methode om snel stress los te laten en toegang te krijgen tot de aangeboren intelligentie van uw drie hersenen
 • Hoe je 15 soorten Neurale Integratie Blokkades, die de integratie tussen de drie hersenen voorkomen, kunt herkennen en bewerken
 • En nog veel meer……

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie