take off support header afbeelding

Dé EMDR opleider van NL

Ook voor niet-BIG geregistreerden

Take Off Support Nieuwsberichten


Overeenkomsten UWV

Take Off Support heeft een overeenkomst gesloten met het UWV met betrekking tot scholingen en/of functie gerichte vaardigheidstrainingen die re-integratie bevorderlijk zijn.

Wat houdt dit in?
Heb jij geen baan en geniet jij van een WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, of uitkering dan stimuleert het UWV jou om trainingen, of opleidingen te volgen die jouw re-integratie bevorderen. M.a.w. die jouw kans op een baan verhogen.

Dit betekent dat als jij een training of opleiding bij Take Off Support wilt volgen, het UWV jouw hierin geheel of gedeeltelijk financieel tegemoet komt.

Wil jij de kans op de arbeidsmarkt vergroten door een training of opleiding bij Take Off Support te volgen, neem dan contact op met jouw arbeidscoach of arbeidsdeskundige van het UWV. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden en voorwaarden. Deze kunnen per regio verschillen.

Koos Schinkel in TV programma ‘Iedereen had het erover’

Op donderdag 25 april 2019 is Koos te zien en te horen in de uitzending van de serie ‘Iedereen had het erover’. 10 jaar na de crash praat Art Rooijakkers met de overlevenden over hoe het nu met ze gaat. RTL 4 om 21.30 uur

Artikel in AD – 24 februari 2018

Overlevende van vliegtuigcrash helpt nu mensen van vliegangst af.

9 jaar na dato en nog steeds actueel.

Klik hier om het artikel te lezen

 

×