Take Off Support Nieuwsberichten

Overeenkomsten UWV

Take Off Support heeft een overeenkomst gesloten met het UWV met betrekking tot scholingen en/of functie gerichte vaardigheidstrainingen die re-integratie bevorderlijk zijn.

Wat houdt dit in?
Heb jij geen baan en geniet jij van een WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, of uitkering dan stimuleert het UWV jou om trainingen, of opleidingen te volgen die jouw re-integratie bevorderen. M.a.w. die jouw kans op een baan verhogen.

Dit betekent dat als jij een training of opleiding bij Take Off Support wilt volgen, het UWV jouw hierin geheel of gedeeltelijk financieel tegemoet komt.

Wil jij de kans op de arbeidsmarkt vergroten door een training of opleiding bij Take Off Support te volgen, neem dan contact op met jouw arbeidscoach of arbeidsdeskundige van het UWV. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden en voorwaarden. Deze kunnen per regio verschillen.

Koos Schinkel in TV programma 10 jaar na de Crash

Op donderdag 25 april 2019 is Koos te zien en te horen in de uitzending van de serie ‘Iedereen had het erover’. Art Rooijakkers praat met de overlevenden over hoe het nu met ze gaat. RTL 4 om 21.30 uur

Artikel in AD d.d. 24 februari 2018

Overlevende van vliegtuigcrash helpt nu mensen van vliegangst af.

9 jaar na dato en nog steeds actueel.
Klik hier om het artikel te lezen.

Interview in INzicht

In het NVNLP tijdschrift INzicht (november 2015) staat een interview met Koos Schinkel over trauma’s in het algemeen en zijn inzicht op het ontstaan van een trauma in het bijzonder. Verder vertelt hij ondermeer over de weg die hij heeft bewandeld om de coach/docent te worden die hij nu is. Hieronder kun je het volledige artikel downloaden.

Download hieronder de pdf van het Interview in INzicht
Download

Koos Schinkel in serie RKK

RKK Zwaailicht aflevering 4: Vliegtuigramp met Turkisch Airlines
Te zien 29 november 2014 NPO 2 om 18:00 uur

In een jaar dat Nederland wordt getroffen door de grootste vliegramp sinds tijden brengt omroep RKK een nieuw televisieprogramma dat gaat over de impact van kleine en grote rampen op het leven van mensen. In RKK Zwaailicht staan ingrijpende ongelukken en rampen centraal die in het geheugen van Nederland gegrift staan: de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn, de schipbreuk voor de Indonesische kust en de vliegtuigramp met Turkish Airlines. Slachtoffers, nabestaanden, (burger)hulpverleners en andere betrokkenen halen herinneringen op aan dat ene cruciale moment waarop hun levens elkaar kruisten. Iedere uitzending sluit af met een modern ritueel dat de betrokkenen in staat stelt om om te gaan met het leven na de ramp. De serie start met een special over de vliegramp met de MH17.

29 november – aflevering 4: Vliegtuigramp met Turkish Airlines
Op 25 februari 2009 checkt Koos Schinkel samen met zijn twee collega’s in om van Istanboel naar Amsterdam te vliegen. Na een vlucht zonder problemen, maakt het toestel een vrije val, slechts anderhalve kilometer verwijderd van de Polderbaan. De Boeing breekt in drie stukken, Koos en zijn collega’s zitten op één van de twee breuklijnen. Koos wordt met zijn stoel uit het toestel gelanceerd en komt vast te zitten in de klei van de akker, hij is er niet best aan toe.
Nadat hij door de brandweer is bevrijd, wordt Koos opgenomen in het VUmc want hij is gescalpeerd en daarnaast zijn er diverse zenuwen en pezen beschadigd.

In deze aflevering gaat presentator Leo Fijen in gesprek met Koos over het diepe dal waarin hij is beland. Koos vertelt hoe hij uit dit dal is geklommen en hoe hij het roer in zijn leven radicaal heeft omgegooid. Daarnaast legt Koos uit waarom hij de vliegtuigramp met Turkish Airlines achteraf een ‘blessing in disguise’ noemt. Ook een aantal hulpverleners kijkt terug op deze dramatische dag, die diepe indruk op hen heeft gemaakt.

RKK Zwaailicht – Aflevering 4: Vliegtuigramp met Turkish Airlines , zaterdag 29 november om 18.00 uur bij RKK op NPO 2.

Interview Hart van Nederland 25-2-2014

5 jaar na crash Turkish Airlines
Het is dinsdag precies vijf jaar geleden dat een Boeing 737 van Turkish Airlines neerstortte in een akker vlakbij Schiphol.Van de 135 inzittenden kwamen er 9 om het leven. Meer dan 80 mensen raakten gewond. Een van de overlevenden is Koos Schinkel, wiens leven totaal op zijn kop gezet is.

De 55-jarige Schinkel put positieve energie uit het drama dat hem overkwam. Hij helpt anderen die kampen met (vlieg)angsten en fobieën. Schinkel fungeert daarbij als trainer/coach vanuit zijn bedrijf ‘Take Off Support’ in Zoetermeer, Zuid Holland.
Klik hier om de uitzending te bekijken.

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie