take off support header afbeelding

Dé EMDR opleider van NL

Ook voor niet-BIG geregistreerden

Take Off Support Opleidingen

Take Off Support is hèt beroepsopleidingsinstituut voor scholing en bijscholingscursussen voor diegene die werkzaam zijn in de psychosociale zorg of dit ambiëren. Zowel in de reguliere- als complementaire zorg.

Alle scholingen vinden plaats in een unieke ambiance in een monumentaal schoolgebouw in Rijswijk (Noord Brabant). EMDR cursussen vinden tevens plaats in Oosterwolde (Fr) en Arcen (L).

  • EMDR Cursus
  • Training mBIT Coach

Cursus EMDR

De erkende cursus EMDR bestaat, naast de noodzakelijke theorie, vooral uit intensieve praktijk gerichte trainingen.

Dit volgens een veelvuldig bewezen protocol. De praktijkoefeningen worden in ‘chunks’ aangeboden. Daarbij onderga je zelf de verschillende technieken als coachee, zodat je kunt ervaren hoe het werkt. Uiteraard ga je ook als behandelaar aan de slag. Na de 3e dag van deze praktijk gerichte cursus ben je in staat om een volledige EMDR sessie uit te voeren volgens protocol.

Na circa 4 weken volgt er een terugkomdag. Op deze dag bespreken we plenair de casussen van de deelnemers en ontvang je het erkende certificaat EMDR.

Bekijk onze cursussen

Lees meer

mBIT Coach Training

De Multiple Brain Integration Techniques (mBIT ) training combineert alle neuro- wetenschappelijke onderzoek omtrent de drie intelligenties met gedragsmodelering & oude wijsheid tradities. mBIT brengt ze samen in een praktisch kader, die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voortbrengt. Met mBIT coaching genereer je meer wijsheid in je besluitvorming.

Lees meer

CRKBO registratie

Take Off Support is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Derhalve zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw

Bekijk onze accreditaties
×