Take Off Support Opleidingen

Take Off Support Opleidingen

Take Off Support is hèt beroepsopleidingsinstituut voor scholing, omscholing en bijscholingscursussen voor diegene die werkzaam zijn in de psychosociale zorg of dit ambiëren. Zowel in de reguliere- als complementaire zorg.

Alle scholingen vinden plaats in een unieke ambiance in een monumentaal schoolgebouw in Rijswijk (Noord Brabant). EMDR cursussen vinden tevens plaats in Oosterwolde (Fr) en Arcen (L).

Allround Mental Coach-Psychosociaal Therapeut

Onze beroepsopleiding Allround Mental Coach-Psychosociaal Therapeut is in de loop der jaren geëvolueerd tot een integratieve Coach/Therapeut opleiding.
Een uniek voorbeeld van methodieken die elkaar aanvullen zowel op regulier als complementair niveau.

De opleiding bevat onder meer de modules: NLP Coaching, Master Hypnotherapie, EMDR, mBIT Coaching, RET en Systemisch Werken.

Met recht een Allround Beroepsopleiding!

Bekijk datums
Lees hier meer

Cursus EMDR

De erkende cursus EMDR bestaat, naast de noodzakelijke theorie, vooral uit intensieve praktijk gerichte trainingen.

Dit volgens een veelvuldig bewezen protocol. De praktijkoefeningen worden in ‘chunks’ aangeboden. Daarbij onderga je zelf de verschillende technieken als coachee, zodat je kunt ervaren hoe het werkt. Uiteraard ga je ook als behandelaar aan de slag. Na de 3e dag van deze praktijk gerichte cursus ben je in staat om een volledige EMDR sessie uit te voeren volgens protocol.

Na circa 4 weken volgt er een terugkomdag. Op deze dag bespreken we plenair de casussen van de deelnemers en ontvang je het erkende certificaat EMDR.

Bekijk datums
Lees hier meer

mBIT Coach Training

De Multiple Brain Integration Techniques (mBIT ) training combineert alle neuro- wetenschappelijke onderzoek omtrent de drie intelligenties met gedragsmodelering & oude wijsheid tradities. mBIT brengt ze samen in een praktisch kader, die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voortbrengt. Met mBIT coaching genereer je meer wijsheid in je besluitvorming.

Bekijk datums
Lees hier meer

Opleiding NLP Practitioner

Wat is écht belangrijk voor jou? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat zou je anders willen gaan doen? Hoe ziet dat eruit? Wat houd je nu tegen om dat te doen waar het je werkelijk om te doen is? Met onze Opleiding NLP Practitioner ga jij daar gegarandeerd de antwoorden op vinden. Wij werken met kleine groepen (Max 16 personen). Dat betekent betere persoonlijke begeleiding en dus meer persoonlijke groei.

Bekijk datums
Lees hier meer

Opleiding NLP Master Practitioner

Je bent gecertificeerd NLP Practitioner en opzoek naar nog meer NLP-tools om je persoonlijke groei nog verder te ontwikkelen, nog effectiever te communiceren en meer keuzevrijheden te creëren. Je wilt je communicatie vanuit jouw zelfbewustzijn nog scherper stellen om zodoende nog succesvoller te zijn als persoon. Dan is de opleiding NLP Master Practitioner de meest logische stap voor jou.  Als daarnaast jouw voorkeur uitgaat naar gegarandeerde persoonlijke begeleiding met aandacht voor het individu zul jij je bij Take Off Support als een vis in het water voelen. Volg de opleiding NLP Master Practitioner in een kleine groep (max. 16 personen) in een warme en vooral veilige omgeving in een unieke ambiance; onze oude schooltje in Rijswijk (NB).

Bekijk datums
Lees hier meer
crkboinstelling-wit

CRKBO registratie

Take Off Support Training is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie