mBIT Coach Training

Werk je professioneel met anderen 1 op 1?

Komen je cliënten naar jouw praktijk, omdat ze worstelen met voortdurende besluiteloosheid en onopgeloste kwesties? Gaan jouw cliënten gebukt onder interne conflicten tussen op hun hoofd- gebaseerde gedachten? Dan bied mBIT een oplossing!

Overzicht.

De Multiple Brain Integration Techniques (mBIT ) training combineert alle neuro- wetenschappelijke onderzoek omtrent de drie intelligenties met gedragsmodelering & oude wijsheid tradities. mBIT brengt ze samen in een praktisch kader, die een hoeveelheid aan zelf-evolutionaire technieken voortbrengt. Met mBIT coaching genereer je meer wijsheid in je besluitvorming.

Marvin Oka & Grant Soosalu intergreerde nieuwe neuro-wetenschappen met technieken en concepten van NLP, cognitieve taalkunde en positieve psychologie. Dit deden zij gezien vanuit het veld van gedragsmodelering. Marvin Oka en Grant Soosalu hebben leading edge modellen en praktische technieken geproduceerd, om je verschillende intelligenties (hoofd, hart, en buik) te integreren en uit te lijnen om zo ongelofelijke prestaties te kunnen realiseren.

Tijdens deze erkende training krijg je vele inzichten en doe je verschillende ontdekkingen
Terwijl je de verschillende talen van je drie voornaamste intelligenties ontdekt en interpreteert, krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen
Ontdek je hoe je ‘Buik en Hart’ brein in staat zijn om te leren en hoe je ze verder kunt ontwikkelen tot een hogere intuïtie en betere besluitvorming
Leer hoe jij het autonome zenuwstelsel kunt beīnvloeden middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kan loslaten.
Ervaar hoe jij deze nieuwste innovatieve coachingstechnieken aan kunt leren en vaardig je in mBraining.

Vertonen jouw klanten de volgende “uitdagingen” …

Interne conflicten tussen hun gedachten, hun gevoelens en hun acties?
Saboteren hun dromen, doelen en plannen of ondernemen geen actie?
Vertonen ongewenst gedrag, hebben ongewenste gewoontes, weten vaak niet waarom en hebben moeite ermee te stoppen?
Hebben chronisch belemmerende emoties als frustratie, depressie, kwaadheid, stress, angst, verdriet enz.?
Hebben chronische gezondheidsproblemen, specifiek die vanuit het hart en de darmen komen!?
En ze hebben moeite met het nemen van beslissingen, vinden het moeilijk zichzelf te motiveren en om stappen naar voren te maken?
Als je klanten hun leven op deze manier ervaren wordt het tijd om ze te bekrachtigen door gebruik te maken van de diep integratieve mBIT processen welke je leert gedurende de mBIT Coach training… Na afloop van de training ben je in staat om hoe de verschillende breinen nu samenwerken te veranderen opdat ze je klant (en jezelf) gaan helpen een mooier leven te leiden.
mBIT Gecertificeerde Coaches rapporteren telkens weer dat de mBIT processen sneller en langdurigere resultaten creëren voor hun klanten en dat het een elegante en krachtige aanvulling is op hun bestaande vaardigheden.

Certificering

Bij bewezen vaardigheden ontvang je het officiële mBIT Professional coach certificaat. Waarmee je automatisch toetreedt tot de mBIT community.
Je wordt toegevoegd aan de mBIT International FB groep en je kunt als mBIT coach een profiel aan laten maken op www.mbraining.nl met foto en niche.

Voor wie is mBIT Coach Training?

 • Professionele Life en Mental Coaches
 • Psychologen
 • Hypnotherapeuten
 • Therapeuten en andere beroepen waarin de mens centraal staat
 • Trainers en Opleiders
 • Leiders, Managers en Mentoren
 • … Iedereen die klanten heeft waarbij het beoogde resultaat alleen kan worden bereikt indien Hoofd, Hart en Buik samenwerken en uitgelijnd zijn.

Investering in Tijd
4 verschillende dagen met lestijden van 10:00 t/m 17:30 uur.

Wat kost deze training?
€ 1195,-

Dit is inclusief:

 • Koffie, thee lunch
 • Boek mBraining
 • Reader
 • Certificaat
 • Toetreding tot de internationale mBIT community
 • Toetreding tot de internationale mBIT community
Voor deze opleiding kun je een START-budget aanvragen.
Hier vind je alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

januari

21jan(jan 21)10:0026feb(feb 26)17:304 daagse mBIT Coach training

Inschrijven voor de mBIT Coach Training
Heb je interesse en wil je jezelf opgeven voor deelname, vul dan het aanmeldingsformulier in. Wil je mondelinge informatie, bel dan gerust naar Esther Honkoop. Tel. 06-33809566

Cursus data

De volgende 4 daagse mBIT coach training is:

 • De eerstvolgende vierdaagse cursus:
  21, 22 januari & 25, 27 februari

Direct inschrijven

Trainer

De trainer voor de mBIT Coach training is Esther Honkoop. Internationaal gecertificeerd mBIT Coach trainer.

Maak kennis met je 3 breinen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat niet alleen je hoofd, maar ook je hart en buik over een intelligentie beschikt. Deze cursus rond je af met een internationaal erkend certificaat.

Erkende bijscholings cursus

Deze 4-daagse cursus leert je te communiceren met je 3 breinen. En hoe je deze techniek als interventie in kunt zetten bij jouw cliënten.

Oude wijsheden in een nieuw jasje

mBIT is een uniek voorbeeld van waar oude wijsheden de moderne wetenschap ontmoet. Zet je mBIT als interventie in dan boek je snel resultaat.

Perfecte ambiance

Voel de energie van de duizenden kindervoetjes die door de school hebben gelopen. De perfecte locatie om oud en nieuw samen te laten komen onder de bezielende leiding van mBIT trainer Esther Honkoop.

Ervaringen

mBIT is een verrijking voor mij als coach maar zeker als mens. Het heeft me naast skils en competentie terug gebracht naar mijzelf. Dit is te danken aan de methode maar ook zeker de trainer Esther Honkoop, die met rustige liefdevolle aandacht de cursisten begeleidt. Dank aan de school voor de mooie, aanvullende samenstelling van de groep en de humor en uitstekende lunch.

Monique Groeneveld | Insite Out Centrum voor Therapie

De mBIT training heeft mij persoonlijk meer inzicht, rust en balans gegeven en heeft mijn leven in positieve zin veranderd, onder andere doordat ik nu sneller betere beslissingen kan maken. Ik heb mBIT ervaren als een hele krachtige en fijne methode, die veelomvattend en tegelijkertijd erg gemakkelijk toepasbaar is. Esther weet tijdens de training een hele prettige, veilige omgeving te creëren waarin ruimte is voor humor maar zeker ook diepgang. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik de mBIT training heb kunnen volgen bij Take Off Support en gun iedereen deze training voor zichzelf en zijn/haar cliënten.

Daphne Ardon | mBIT Coach Training

mBIT is een mooie aanvulling op mijn coaching kwaliteiten. Esther Honkoop ervaar ik als gedegen trainer die goed uitlegt wat de stof behelst. Een aanrader!

Inde van Erven | Senioren-Coach Nowaten

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie