mBIT Coach Training

Cursus data:

De volgende 4 daagse mBIT coach training is:

  • 15, 16 april & 13 en 14 mei 2023

Trainer

De trainer voor de mBIT Coach training is Esther Honkoop. Internationaal gecertificeerd mBIT Coach trainer.

Maak kennis met je 3 breinen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat niet alleen je hoofd, maar ook je hart en buik over een intelligentie beschikt. Deze cursus rond je af met een internationaal erkend certificaat.

Erkende bijscholings cursus

Deze 4-daagse cursus leert je te communiceren met je 3 breinen. En hoe je deze techniek als interventie in kunt zetten bij jouw cliënten.

Oude wijsheden in een nieuw jasje

mBIT is een uniek voorbeeld van waar oude wijsheden de moderne wetenschap ontmoet. Zet je mBIT als interventie in dan boek je snel resultaat.

Perfecte ambiance

Voel de energie van de duizenden kindervoetjes die door de school hebben gelopen. De perfecte locatie om oud en nieuw samen te laten komen onder de bezielende leiding van mBIT trainer Esther Honkoop.

Ervaringen

mBIT is een verrijking voor mij als coach maar zeker als mens. Het heeft me naast skils en competentie terug gebracht naar mijzelf. Dit is te danken aan de methode maar ook zeker de trainer Esther Honkoop, die met rustige liefdevolle aandacht de cursisten begeleidt. Dank aan de school voor de mooie, aanvullende samenstelling van de groep en de humor en uitstekende lunch.

Monique Groeneveld | Insite Out Centrum voor Therapie

De mBIT training heeft mij persoonlijk meer inzicht, rust en balans gegeven en heeft mijn leven in positieve zin veranderd, onder andere doordat ik nu sneller betere beslissingen kan maken. Ik heb mBIT ervaren als een hele krachtige en fijne methode, die veelomvattend en tegelijkertijd erg gemakkelijk toepasbaar is. Esther weet tijdens de training een hele prettige, veilige omgeving te creëren waarin ruimte is voor humor maar zeker ook diepgang. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik de mBIT training heb kunnen volgen bij Take Off Support en gun iedereen deze training voor zichzelf en zijn/haar cliënten.

Daphne Ardon | mBIT Coach Training

mBIT is een mooie aanvulling op mijn coaching kwaliteiten. Esther Honkoop ervaar ik als gedegen trainer die goed uitlegt wat de stof behelst. Een aanrader!

Inde van Erven | Senioren-Coach Nowaten

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie