Dé EMDR opleider van NL

Ook voor niet-BIG geregistreerden

Het Take Off Support team

Het team van Take Off Support bestaat uit door de wol geverfde trainers en docenten met ieder hun eigen specialisatie binnen het werkveld.
Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde opleiders met liefde voor het vak die vanuit een intrinsieke motivatie hun kennis en vaardigheden delen. Elke trainer/docent heeft de juiste erkende kwalificaties om les te geven binnen hun vakgebied.

Inmiddels is Take Off Support een instituut met landelijke bekendheid en worden onze opleidingen en cursussen gewaardeerd door studenten en gezondheidsorganisaties, die zowel werkzaam zijn in de reguliere als complementaire zorg.

Bekijk wat onze cursisten over Take Off Support schrijven

starstarstarstarstar

Ik ben heel blij met de praktische insteek van de opleiding EMDR bij Koos en Esther. Veel doen en oefenen, maken dat het na de lesdagen echt in je systeem zit. Een prachtige methode om te leren en om mee te werken.

Saskia van Velzen | Praktijk 'Voel je blij'

starstarstarstarstar

Deze cursus biedt een helder, praktisch toepasbare basis om EMDR uit te gaan voeren binnen je eigen praktijk. Een goede toevoeging aan de therapie die ik al toepas. Verwijzing naar een psycholoog voor EMDR, met bijbehorende maandenlange wachttijd is nu niet meer nodig. Heel blij mee! Mijn clienten ook.

Peter van Soest | Praktijk Natuur van de Mens

Accreditaties

Niet zonder trots kunnen wij melden dat de opleidingen en Cursussen van Take Off Support door meerdere instanties en branche Verenigingen zijn geaccrediteerd en erkend.

Bekijk onze accreditaties

×