Over Take Off Support

Take Off Support

Inmiddels is Take Off Support een instituut met landelijke bekendheid en worden onze opleidingen en cursussen gewaardeerd door studenten en gezondheidsorganisaties, die zowel werkzaam zijn in de reguliere als complementaire zorg.

Het Take Off Support team

Het team van Take Off Support bestaat uit door de wol geverfde trainers en docenten met ieder hun eigen specialisatie binnen het werkveld.
Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde opleiders met liefde voor het vak die vanuit een intrinsieke motivatie hun kennis en vaardigheden delen. Elke trainer/docent heeft de juiste erkende kwalificaties om les te geven binnen hun vakgebied.

De Landing

Dit unieke pand is gebouwd in 1904 als huisvesting voor een basisschool. Na ruim 100 jaar beschikt het pand nogal altijd over vele authentieke details en de sfeer van het verleden is nog voelbaar in dit voormalige schoolgebouw.

Testimonials

Bekijk hier wat onze cursisten over Take Off Support schrijven

Accreditaties

Niet zonder trots kunnen wij melden dat de opleidingen en Cursussen van Take Off Support door meerdere instanties en branche Verenigingen zijn geaccrediteerd en erkend.

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie