Locatie Take Off Support

Centrum de Landing

Met de vestiging van Centrum De Landing in de voormalige Basisschool Prinses Marijke is de bestemming van dit monumentale pand hersteld. In 1972 hebben de laatste kinderen er basisonderwijs genoten. Nu heeft Take Off Support zijn intrek genomen in dit inspirerende pand met authentieke klaslokalen.

Centrum De Landing heeft het comfort en de rust om de bezoekers het juiste leerklimaat te geven.

Adres:
Centrum De Landing
Slagboomstraat 4
4284 VE  Rijswijk (Noord Brabant)

De Miente

Het gebouw De Miente bestaat al sinds 1869. Het diende eerst als een boerderij, maar later werd het een activiteitencentrum. “Activiteitencentrum De Miente” is sinds 26 april 1988 o.a. in gebruik als cursuslocatie. Take Off Support is sinds 2017 te gast op deze locatie, om de cursus EMDR te geven. Wij voelen ons echt thuis op deze locatie, waar wij in alle rust les kunnen geven. Zowel binnen als buiten.

Adres:
Activiteitencentrum De Miente
Snellingerdijk 39
8431 EJ  Oosterwolde (Friesland)

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie