Henk Riem

Verzorgt het onderdeel Soulkey binnen  de beroepsopleiding Allround Mental Coach-Psychosociaal Therapeut

Henk is een een gepassioneerde trainer, met een groot hart, die zijn kennis tot in detail overdraagt aan de studenten. Op speelse wijze brengt hij je naar een hoger niveau. Henk staat voor persoonlijke aandacht en heeft tijdens zijn trainingen oog voor elk individu. Zijn rust en geduld staan borg voor een prettige en comfortabele sfeer, waarin iedereen zich veilig voelt. Henk staat open voor nieuwe inbreng en schakelt snel om het beste uit de student boven te halen. Hij is toegankelijk, relaxed, en positief ingesteld. Henk heeft een skala aan vaardigheden en ervaringen waarmee hij zijn trainings & therapie toolkit heeft gevuld.

Opleidingen

 • Hypnose Practitioner/ Hypnose Instituut Nederland Schipluiden

 • Allround Master Hypnotherapeut/ Takeoffsupport – Koos Schinkel

 • IEMT/ Hanneke van der Voort

 • Core Transformation / Hanneke van der Voort

 • EMDR/ Koos Schinkel

 • Metaphors of movement/ Andrew Austin

 • The Swan/ Bob Burns

 • Opstellen van het verlangen / Franz Ruppert

 • Induction mastery & Scriptkilling hypnosis/ The Hypnoacademy Denmark

 • Soulkey basic & Soulkey Master/ The Hypnoacademy Denmark

 • Soulkey Train the Trainer/ The Hypnoacademy Amsterdam

 • mBIT coaching/ Esther Honkoop

 • International Hypnosis trainer / The Hypnoacademy Scottsdale USA

Loopbaan

Henk is ruim 20 jaar in de IT werkzaam geweest. Voor diversen bedrijven en verschillende marktsegmenten was hij verantwoordelijk voor de automatisering. Als strateeg en analist, maar zeker ook in de uitvoerende taken, kan hij leunen op veel kennis en ervaring als het gaat om werken met mensen. Zijn motto was dan ook altijd “Ik ga eerst de klant repareren en dan je apparatuur”
Nadat er privésfeer omstandigheden ontstonden die in reguliere zorg niet het gewenste resultaat gaven is hij opzoek gegaan in de complementaiere zorg. Hij vond zijn heil bij hypnotherapie en raakte geobsedeerd door deze therapievorm. Het veranderde zijn kijk op het leven in het algemeen en zijn kijk op zorgverlening in het bijzonder. Geinspireerd door zijn ervaring besloot Henk een Henk  carrièreswitch te maken en te starten met de baistraining hypnotherapie. Het was de start van een reeks van opleidingen, waarvan de meesten gerelateerd waren aan hypnotherapie.
In 2016 werd er bij Henk Lymfeklierkanker gediagnostiseerd. Het werd een lange weg van chemotherapiën waarbij hij mentaal ondersteund werd met behulp van hypnotherapie. Zijn positieve ervaring met dit bijzondere integratieve traject motiveerde hem om zich als mental coach en hypnotherapeut in te zetten voor (ex) kankerpatiënten en mensen met chronische aandoeningen. Henk is inmiddels een specialist op het behandelen van trauma’s, burn-out en depressies.
Door levenservaring ontwikkelde Henk een grote interesse in reïncarnatie en heeft hij zich verdiept in reïncarnatietherapie. Hij werd Soulkey therapeut en -trainer. Henk verzorgt de Soulkey training in de beroepsopleiding Allround Mental Coach / Psychosociaal Therapeut bij Take Off Support.
Deze training is ook separaat volgenbij Henks trainingsinstituut ‘Nieuwetijds Opleidingen’ in Zoetermeer.

Missie

“Het verschil maken door met passie mensen te inspireren”

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie