Take Off Support Testimonials

Peter van Soest over de cursus EMDR

Deze cursus biedt een helder, praktisch toepasbare basis om EMDR uit te gaan voeren binnen je eigen praktijk. Een goede toevoeging aan de therapie die ik al toepas. Verwijzing naar een psycholoog voor EMDR, met bijbehorende maandenlange wachttijd is nu niet meer nodig. Heel blij mee! Mijn clienten ook.

Peter van Soest
Praktijk Natuur van de Mens

Lodewijk Reijers over de cursus EMDR

Goede opbouw van het programma – individuele aandacht en extra individuele aandacht waar nodig zonder verstoring van het leerproces van de overige cursisten. Praktische aanpak en juiste dosering theorie. Prima begeleiding! Locatie uitstekend!

Lodewijk Reijers
Analytisch Therapeut

Miranda over de opleiding Allround Master Hypnotherapeut

De opleiding Allround Master Hypnotherapeut is helaas afgelopen. Een opleiding die een enorme verrijking voor mij heeft betekend. Ik ben er aan begonnen, omdat ik het super interessant vond om mensen met gedragsproblemen, of dagelijkse belemmeringen te kunnen helpen. Iets wat begon als interesse mondt uit in een praktijk waar ik al heel veel mensen heb kunnen helpen. De lessen van Koos Schinkel, de docent, zijn super inspirerend. Hij start de lessen met een fantastisch verhaal, waaruit later blijkt dat je er de hele dag mee aan de slag gaat. De verhalen zijn ‘kapstokjes’ waar je de lesstof aan op kunt hangen. Koos geeft je het zelfvertrouwen, om vakkundig hypnotherapie te kunnen uitoefenen. Hij wordt geassisteerd door Esther Honkoop. Zij staat je bij, bij de oefeningen en is tevens de gastvrouw die er voor zorgt dat je niets te kort komt. Kortom een opleiding die ik een ieder kan aanraden.


Miranda Mooijman

Heiline over de opleiding Allround Master Hypnotherapeut

Ik heb de gehele opleiding als erg positief ervaren; goede begeleding, fijne open sfeer en enorm veel geleerd.De lessenzijn professioneel en werden met humor gebracht. Ik beveel deze opeiding aan, omdat hypnose een geweldige manier is om mensen snel en doeltreffend te helpen. Ik ben van mening dat er hypnotherapeuten nodig zijn. Met deze opleiding bereik je snel en efficient het niveau van allround master hypnotherapeut.


Heiline Smits
Heilzaamcoachen
Barendrecht

Lees hier de ervaring van Suzanne Rikken

De tools die worden aangereikt tijdens de trainingsdagen, de mede cursisten met wie je een hechte band opbouwt, de intervisies, het werken aan je eigen blokkades, overtuigingen, angsten, maken het dat ik zeker weet dat Koos de beste hypnotherapeuten aflevert, om het hypnosetherapievak als olievlek te laten verspreiden. Koos ik heb je mogen ervaren als kundig, gepassioneerd, mooie verhalen verteller die ook echt een onderliggende boodschap achterlaat,  je gedrevenheid en je humor. Dit alles zal ervoor zorgen dat wij, jou cursisten, jouw missie mogen uitdragen. Dank!


Suzanne Rikken
‘Breakthrough Support’

Ervaring deelneemster Hypnose 1.0 opleiding

In het najaar van 2014 begon ik aan de Hypnose opleiding. Al snel bleek dat het veel meer was dan dat ik er van verwachtte en het leverde mij ontzettend veel energie op. Omdat we ook steeds bij elkaar moesten oefenen zijn alle issues die ik zelf had ook weg gewerkt. Koos is een heel fijne trainer, die de opleiding ondersteund met allemaal grappige anekdotes waardoor een en ander beter in je hoofd blijft hangen.
Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.


Anja van Lieshout
AvL Coaching

Sakia van Velzen over de cursus EMDR

Ik ben heel blij met de praktische insteek van de opleiding EMDR bij Koos en Esther. Veel doen en oefenen maken dat het na de lesdagen echt in je systeem zit. Een prachtige methode om te leren en om mee te werken.

Saskia van Velzen
Praktijk ‘Voel je blij’

Opmerkingen uit ons evaluatieformulier:

“Hele duidelijke en goede EMDR cursus met ruimte voor persoonlijke aandacht”

“Professioneel en veilig opleidingsklimaat bj Take Off Support”

“Goede opleiding met directe toepassing in de praktijk met geweldige catering. Goede prijs/kwaliteit verhouding”

“Ik heb genoten van de goed verzorgde, inhoudelijk sterke EMDR opleiding. Trainer zet een zeer prettige, veilige en professionele sfeer neer. Ik heb in een aantal dagen er ee hele sterke ‘Tool” bij gekregen. Dank!”

Richard Uljee schrijft op 5 maart over de cursus EMDR

Wat een zonnig begin van de zondag. Vandaag de laatste dag van de, voor mij, opfriscursus EMDR. Inmiddels heb ik weer een hoop nieuwe opties en mogelijkheden geleerd bij Takeoff-support van Koos Schinkel. Ik heb er zin in.


Richard Uljee
Praktijk De Bevrijding

Monique Harskamp over de cursus EMDR

De drie dagen EMDR-training heb ik als zeer intensief ervaren, enorm veel geleerd. Het oefenen op mede cursisten lukte goed. Zeker omdat het nog een leer situatie betrof en er altijd back-up was van Esther en Koos. Ik voelde me ook zelfverzekerd om in mijn praktijk zelf aan de slag te gaan.

Monique Harskamp
Praktijk Diff”rence

Margriet Castricum over de cursus EMDR

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag een intensieve training/bijscholing EMDR gevolgd bij Take off Support. Heel waardevol om deze krachtige techniek te mogen leren, en te kunnen gebruiken bij mijn behandelingen! Dank jullie wel Koos en Esther voor deze bijzondere ervaring en voor dit nieuwe stukje “gereedschap”.


Margriet Castricum
Praktijk In Handen

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

M 06 – 33 80 95 66
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie