Wachtwoord vergeten

Informatie avond AMC/PT

Wachtwoord vergeten?

tos-placeholder-600x360

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne Hypnosetherapie, NLP, EMDR, mBIT en communicatie

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Erkend
opleidingsintituut

Geaccrediteerd en erkend door veel relevante instanties. Je ontvangt een erkend diploma of certificaat waarmee je als zelfstandig therapeut aan de slag kunt.

Hoogstaande
opleidingen

De beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut, maar ook Hypnotherapeut Practitioner, mBIT, cursus EMDR en meer.

Ervaren
docenten

Je wordt persoonlijk begeleid door gepassioneerde, betrokken docenten met brede skill-sets en vele jaren ervaring in het vak.

Inspirerende
locatie

Fijne leslocatie in een authentiek schoolgebouw uit 1904, waar je jezelf direct veilig en vertrouwd voelt.

Overeenkomst UWV

Take Off Support heeft, ingaande 15 januari 2020, een overeenkomst gesloten met het UWV met betrekking tot scholingen en/of functie gerichte vaardigheidstrainingen die re-integratie bevorderlijk zijn.

Wat houdt dit in?

Heb jij geen baan en geniet jij van een WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, of WW uitkering dan stimuleert het UWV jou om trainingen, of opleidingen te volgen die jouw re-integratie bevorderen. M.a.w. die jouw kans op een baan verhogen. Dit betekent dat als jij een training of opleiding bij Take Off Support wilt volgen, het UWV jou hierin tegemoet komt en de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

crkboinstelling-wit

CRKBO registratie

Take Off Support Training is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

De lessen van Koos Schinkel, de docent, zijn super inspirerend. Hij start de lessen met een fantastisch verhaal, waaruit later blijkt dat je er de hele dag mee aan de slag gaat. De verhalen zijn ‘kapstokjes’ waar je de lesstof aan op kunt hangen. Koos geeft je het zelfvertrouwen, om vakkundig hypnotherapie te kunnen uitoefenen.

Miranda | Allround Master Hypnotherapeut

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

subtekst

  • delanding

Centrum de Landing

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

  • delanding

Centrum de Landing

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

  • delanding

Centrum de Landing

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
BTW 904.39.132.B01
KvK 57252998

Agenda

tos-placeholder-600x360

Vliegangst?

Koos Schinkel raakte als passagier van vlucht TK1951 zwaar gewond toen dit vliegtuig in 2009 vlak voor de landingsbaan crashte. Desondanks vliegt hij nu weer, zonder noemenswaardige problemen, de hele wereld over. Alle reden om hem een ervarings- deskundige te noemen, als het gaat over het overwinnen van vliegangst.