Whole Person Perspectief

Whole Person perspectief kun je verdelen in het Humanistisch Perspectief en het Psychodynamisch perspectief.

Humanistisch Perspectief

Het Humanistisch perspectief legt de nadruk op de positieve kant van onze natuur: onze mogelijkheden, groei en potentie. Mensen zijn volgens het humanistische perspectief geen speelbal van prikkels in de omgeving.

Psychodynamisch Perspectief

Het Psychodynamisch perspectief gelooft dat ons gedrag wordt beïnvloed door processen uit onze onbewuste (in plaats van bewuste) geest. Bij de psychodynamische psychologie wordt er niet zozeer gekeken naar de invloed die de omgeving op ons functioneren heeft, maar naar de invloed van onze onbewuste behoeften en verlangens. Hierbij wordt dus ook gekeken naar mentale processen en niet alleen naar gedrag.

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie