Take Off Support workshops

Door omstandigheden zijn de workshops Familieopstellingen verschoven naar 2021. Juiste data volgen eind 2020.

Workshops bij Takeoffsupport

Introductie tekst over Workshops bij takeoffsupport

Workshop Familieopstellingen

tos-placeholder-600x360

Herken je dat je soms bepaald gedrag vertoont dat je liever niet wilt, maar dat veranderen niet goed lukt? Maak je soms keuzes die je beter niet had kunnen maken? Of voel je je niet prettig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld in relaties, werk of gezondheid? Misschien heb je een thema dat als een rode draad door je leven loopt en waar je eens iets mee wil doen. Dan is de dagworkshop familieopstellingen wellicht iets voor jou!

Lees hier verder
crkboinstelling-wit

CRKBO registratie

Take Off Support Training is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie