Workshop Familieopstellingen

Door omstandigheden zijn de workshops Familieopstellingen verschoven naar 2021. Juiste data volgen eind 2020.

Familieopstellingen
Herken je dat je soms bepaald gedrag vertoont dat je liever niet wilt, maar dat veranderen niet goed lukt? Maak je soms keuzes die je beter niet had kunnen maken? Of voel je je niet prettig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld in relaties, werk of gezondheid? Misschien heb je een thema dat als een rode draad door je leven loopt en waar je eens iets mee wil doen. Dan is de dagworkshop familieopstellingen wellicht iets voor jou!

Onze familiegeschiedenis heeft invloed op wie we zijn en hoe we in het hier en nu functioneren. Ongemakkelijke situaties, zowel privé als op het werk, hebben vaak met patronen in onze familielijn te maken. Met een familieopstelling onderzoek je je systeem van herkomst (je gezin waarin je bent opgegroeid) en de invloed daarvan op je gedrag, je gedachten en gevoelens in je dagelijks leven. Het is een effectieve en liefdevolle methode die zichtbaar en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Een opstelling geeft je inzichten over jezelf, je plek en onderlinge verhoudingen in je systeem. Dit inzicht biedt vaak nieuwe mogelijkheden en (een begin van) oplossingen, die zich in de tijd verder kunnen ontvouwen. Na verloop van tijd kun je je meer ontspannen en vrij voelen.

Systemisch werk
Ieder mens maakt deel uit van systemen, bijvoorbeeld het gezin (van herkomst), opleidingen, verenigingen, vriendenkringen, relaties en collega’s op werk. Met systemisch werk leer je over de werking van systemen, met name het familiesysteem, en de invloed daarvan op ons functioneren.

De workshop
Na kennismaking met de trainers en deelnemers wordt er gestart met uitleg over de basisbeginselen van systemisch werk en de werkwijze bij de opstellingen. Vervolgens doen we een aantal oefeningen met representeren, zodat alle deelnemers hiermee ervaring kunnen opdoen. Daarna is er ruimte voor 5 vraaginbrengers voor opstellingen.

Je kunt de dagworkshop bijwonen als deelnemer met of zonder vraag voor een opstelling. Een opstelling wordt uitgevoerd met behulp van representanten, welke door een vraaginbrenger worden gekozen uit de aanwezige deelnemers. Representeren in een opstelling doe je altijd vrijwillig. De praktijk leert dat representeren vaak een leerzame ervaring is, omdat een opstelling meestal universele thema’s raakt die ook bij jou als representant kunnen spelen.

Doelgroep
Als je meer wilt weten over de invloed van je familiesysteem op jouw leven, dan is deze dagworkshop familieopstellingen wellicht iets voor jou. Voorkennis van systemisch werk is niet nodig. Kom de kracht van systemisch werk ervaren!

De workshop is ook aanbevolen voor therapeuten, life & mental coaches, NLP coaches en maatschappelijk werkers.

Financieel
€ 250,00 voor deelnemers/toeschouwers;
€ 275,00 voor vraaginbrengers;
Dit is inclusief een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

Locatie
Centrum De Landing
Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk (NB)

De begeleiders
De workshops familieopstellingen worden begeleid door Anneke Diepenhorst en Gerdien Zegwaard.

Data
Door omstandigheden zijn de workshops Familieopstellingen verschoven naar 2021. Juiste data volgen eind 2020.

Door omstandigheden zijn de workshops Familieopstellingen verschoven naar 2021. Juiste data volgen eind 2020.

Over Ons

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne NLP, Hypnotherapie, Soul Key, EMDR, mBIT, RET en systemisch werken.

Wil je meer te weten komen over onze ervaren leraren en hun specialisaties?

Lees hier verder

Erkend opleidingsinstituut

Geaccrediteerd en erkend door veel relevante instanties. Je ontvangt een erkend diploma of certificaat waarmee je als zelfstandig therapeut aan de slag kunt.

Hoogstaande opleidingen

De beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut, maar ook Hypnotherapeut Practitioner, mBIT, cursus EMDR en meer.

Ervaren
docenten

Je wordt persoonlijk begeleid door gepassioneerde, betrokken docenten met brede skill-sets en vele jaren ervaring in het vak.

Inspirerende
locatie

Fijne leslocatie in een authentiek schoolgebouw uit 1904, waar je jezelf direct veilig en vertrouwd voelt.

Overeenkomst UWV

Take Off Support heeft, ingaande 15 januari 2020, een overeenkomst gesloten met het UWV met betrekking tot scholingen en/of functie gerichte vaardigheidstrainingen die re-integratie bevorderlijk zijn.

Wat houdt dit in?

Heb jij geen baan en geniet jij van een WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, of WW uitkering dan stimuleert het UWV jou om trainingen, of opleidingen te volgen die jouw re-integratie bevorderen. M.a.w. die jouw kans op een baan verhogen. Dit betekent dat als jij een training of opleiding bij Take Off Support wilt volgen, het UWV jou hierin tegemoet komt en de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Jouw arbeidscoach kan jou hier meer over vertellen.

crkboinstelling-wit

CRKBO registratie

Take Off Support Training is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

Ervaringen

Het was fenomenaal!! Een aanvulling die goud waard is!! ??? Heel veel geleerd, wondertjes mogen ervaren en met een gevulde rugzak aan skills naar huis om dit te delen met een ieder welke dit nodig heeft of nieuwsgierig is geworden!!”

Melani Savian | cursus EMDR

Dankzij de Beroepsopleiding Allround Mental Coach/Psychosociaal Therapeut (AMC/PT), ben ik het Coaching vak ingegaan en ben ik voor mijzelf begonnen. Koos Schinkel heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMC/PT een Super opleiding!

Erwin Wils| AMC/PT

Ik heb in de opleiding niet alleen ontzettend veel geleerd, maar het heeft me ook een groot stuk persoonlijke groei opgeleverd. Mijn specialisatie zal pijnreductie en pijnbestrijding worden, waarmee ik heel veel mensen hulp zal kunnen bieden.

Anja van Lieshout | Opleiding Hypnose

Ook jouw ervaring delen?

Stel een vraag via WhatsApp

Take Off Support

Slagboomstraat 4
4284 VE Rijswijk NB
(nabij Gorinchem)

06 20 34 21 30
info@takeoffsupport.nl
KvK 80453112

Centrum de Landing

Impressie